miércoles, 22 de julio de 2009

CAMPIONS 24 HORES RASPALL "ONTINYENT"¡¡¡¡¡¡ ENHORABONA !!!!! A PAQUITO, JAVI I GADEA II

4 comentarios:

 1. yee va comenteu algo!!!!!!!

  k poca bergoña no dir res...

  dew

  gadeaII

  ResponderEliminar
 2. en horabona felicitats, d'un aficionat D'Ontinyent

  he estat vegen varies pagines de pilota i trobe que teniu una mancanÇa no hi ha escoles de adults o per fomentar l'esport amb els adults,aÇo es una apreciasio general no em referisc al de castelló de rugat unicament i també trobe a faltar pertides de excivisio o amaters al carrer

  ResponderEliminar
 3. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

  ResponderEliminar
 4. http://castelloderugat.blogspot.com/

  Necessitem fotografies antigues
  Tens fotografies velles, dels teus avantpassat, de coneguts documents antics relacionats amb Castelló o simplement vols formar part d'aquest projecte?. Posa't en contacte amb nosaltres. T'oferim la possibilitat d'escanetjar les teues fotos i publicar-les per al Bloc per a que tots el qui vulguen puguen gaudir de la màgia del nostre passat a través de les fotografies i documents. Castelló s'ho mereix. Posa't en contacte amb nosaltres.
  T'espere'm !
  Estem creant un fons d'imatges i tota clase de papers antics vinculats al nostre poble de Castello de Rugat. La finalitat és recopilar tota la informació que es perd per cambres i caixes per a tornar-los a donar vida i així recuperar una part molt important de la nostra història gràfica, per a que tots el que vulguen les puguen contemplar.
  Si voleu cooperar poseu-vos en contacte amb l'administrador, per concretar l'escaneig de les vostres fotos o documents, o bé a través de correu electrònic : joanot@cmail.cat o bé a través del telèfon: 699.99.33.55.

  Pensem que ja és hora d'obrir-li a Castelló una finestra al món des de nosaltres mateixos. De vosaltres depen que es puga portar a terme.

  ResponderEliminar